Vriescel installeren voor ijssalon

Vriescel installeren voor ijssalon

Bent u eigenaar van een ijssalon en bent u opzoek naar de juiste vriescel? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u er één aan gaat schaffen. Een vriescel laten installeren voor uw ijssalon is van groot belang, en moet met vakkundigheid worden gedaan. Om u meer inzicht te geven over de werking van een vriescel in de horeca, en de dingen waarop u moet letten, schreven we dit artikel voor u. Het is namelijk van belang om uw ijswaren goed te bewaren en op te slaan. Dit voorkomt meerdere problemen en behoudt de kwaliteit.

Belang van een vriescel

Waarom is een goede vriescel nu eigenlijk zo belangrijk? Dit heeft met een aantal factoren te maken. Met een goede vriescel blijft de versheid van het ijs vele mager horen dan wanneer uw vriescel niet werkt zoals het hoort. Hierdoor kan er derving ontstaan en moet er onnodig ijs worden gegooid. Om dit voorkomen is een vriescel van groot belang. Daarnaast blijft de smaak en kwaliteit van het ijs vele malen hoger. Een Poly vriescel is een voorbeeld van een uitstekende vriescel. Het staat bekend als betrouwbaar merk en is uitstekend voor uw ijssalon. Bent u opzoek naar een vriescel maar weet u no niet welke er geschikt is voor uw bedrijf? Oriënteert u zich dan eens in de markt en ontdek de mogelijkheden die er zijn.

Waar moet u opletten bij het aankopen?

Wanneer u een vriescel gaat aanschaffen is het belangrijk om op een aantal kunnen te letten. Om u een overzicht te geven zetten we de puntjes voor u op een rijtje:

  • De wandpanen
  • Plaats waar de vriescel komt
  • De vloer
  • Soort deur
  • De inhoud en afmeting van de vriescel

 

Bij het aanschaffen van een vriescel in de horeca is het belangrijk om op de volgende punten te laten. De plaats waar de koelcel komt te staat is van groot belang. Met name de vloer waar de vriescel komt te staan moet bestendig zijn tegen e.v.t. waterplassen en dergelijke. Ook de inhoud en afmetingen van de vriescel moet goed over nagedacht worden. Wanneer een vriescel té groot is, zal er onnodig worden gevroren en zal dit onnodig energie gebruiken. De deur is ook belangrijk, denk dan onder andere aan de dikte. Als de vriescel deur wordt geopend, sluit deze dan weer z.s.m. om de warmte buiten te houden.

Voordelen van een vriescel

Een goede vriescel heeft een aantal fijne en belangrijke voordelen. De kwaliteit van de etenswaren wordt hier mee gewaarborgd namelijk. Daarnaast kunt ook zelf een aantal dingen doen om uw eten beter te beveiligen tegen derving. Sluit bijvoorbeeld etenswaren volledig af. In een vriescel is het ook handig verschillende planken te monteren. Zo hoeft er niets op de grond geplaatst te worden en houdt u het overzicht. Derving voorkomen is het grootste voordeel van een goede vriescel. Zoals eerder genoemd is een Poly vriescel een goede in zijn soort. Bekijk daarom wat de mogelijkheden zijn en ontdek wat er mogelijk is voor u.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×