Laat je menu schitteren op het terras

Laat je menu schitteren op het terras

Je terras is leuk ingericht en de zon schijnt. Het is dus wachten op de eerste klanten. En als de klanten eenmaal zijn neergestreken op je terras wil je ze ook op een goede manier de menu- of drankkaart laten zien. Als mensen een terras selecteren letten ze op een aantal dingen. Ziet het er gezellig uit? Als er al meerdere mensen zitten is het terras aantrekkelijker dan een leeg terras. Zien de stoeltjes er een beetje comfortabel uit? Je wil natuurlijk relaxt van de zon genieten. En kun je al ergens op een menukaart spieken? Zo weet je zeker dat er iets lekkers te krijgen is.

Laat je menu opvallen

Met meerdere terrassen naast elkaar lopen potentiële klanten vaak even naar een tafeltje om de kaart te bekijken of er iets op staat waar ze zin in hebben. Met een menuhouder presenteer je het menu op een duidelijke manier. De terrasganger ziet meteen dat er een menu op tafel staat en kan er makkelijk even een blik opwerpen. Met zo’n eyecatcher trek je sneller mensen naar je terras dan wanneer er een kaartje plat op tafel ligt.

Menukaarthouders zijn in verschillende vormen en formaten beschikbaar. Er is er altijd wel één te vinden waar je menukaart in past en die bij de stijl van je café of restaurant past. Een stalen menu clip past bijvoorbeeld goed bij een industriële inrichting. Een plexiglas kaarthouder daarentegen is neutraal en overal makkelijk neer te zetten. Bovendien blijft je kaart in zo’n houder er altijd netjes uitzien. Wordt er geknoeid met eten of drinken dan is het plexiglas makkelijk met een doek af te doen. De kaart blijft onbeschadigd.

Dus kies maar een goede menukaarthouder uit en laat de klanten maar komen!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×