In de winter een tuinfeest organiseren doe je zo!

In de winter een tuinfeest organiseren doe je zo!

De winter staat weer voor de deur! Dit betekent dat veel mensen weer naar binnen trekken, de warme kleren uit de kast halen en de thermostaat een paar graden omhoog zetten. Hoewel het in de herfst en winter vaak behoorlijk koud is buiten, hoeft dit niet te betekenen dat je helemaal niet meer naar buiten kunt. Wellicht vind je juist ontzettend leuk om rond de jaarwisseling een tuinfeest te organiseren voor de mensen uit je wijk, vrienden of familie! Hoe organiseer je zo’n tuinfeest terwijl het buiten vriest? In dit artikel geven we je een aantal handige tips om je eigen tuinfeest tot een succes te kunnen maken. Het is makkelijker dan je denkt!

Overkapping maken met partytenten

Allereerst is het raadzaam om voor een overkapping te zorgen. De kans op neerslag, regen of sneeuw, is in de herfst en winter vrij groot. Door een overkapping te maken met partytenten voorkom je dat mensen nat worden tijdens het tuinfeest. Ook voorkom je zo dat mensen met hun natte voeten door je huis lopen. Er zijn verschillende organisaties die de mogelijkheid bieden om de partytenten te huren, bijvoorbeeld in combinatie met een aantal statafels. De statafels bieden plek voor hapjes en drankjes.

Tip: versier de partytenten met leuke lampjes, die je aan de randen van de partytenten kunt hangen.

Zorg voor warmte op je terras

Naast de overkapping met partytenten is het belangrijk om voor voldoende warmte te zorgen, zodat je gasten het niet koud krijgen tijdens het feestje. Je terras verwarmen kan door gebruik te maken van terrasverwarming. Er zijn verschillende webwinkels waar je tegen een scherpe prijs verschillende vormen van terrasverwarming kunt kopen. Niet alleen handig voor tijdens je tuinfeest in de winter, ook fijn als je zelf in de herfst en winter op je terras wilt kunnen blijven zitten. Zo heb je het nooit koud!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×