RVS Horeca Keukens

RVS Horeca Keukens

RVS wordt vaak gebruik in de professionele keuken. Dat heeft zo haar redenen. Het is natuurlijk erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Daarnaast kan het tegen een stootje, een hete pan op een RVS werkblad is geen probleem. RVS gaat lang mee en dit maakt dat een RVS keuken een goede investering is voor uw horeca onderneming.

De hele horecakeuken van RVS

In principe kan al het meubilair van een horecakeuken van RVS zijn. Van kasten, kranen, afvalbakken en spoeltafels tot werktafels, etagères en wandschappen. Omdat het materiaal zo veelzijdig is en eenvoudig schoon te maken (en bovendien ook nog erg lang mee gaat!) wordt vrijwel altijd gekozen voor RVS horeca meubilair.

De expert in RVS horeca keukens

Van Gestel is een zeer ervaren professionele aanbieder van RVS horeca keukens. Met kennis en ervaring binnen diverse branches kunnen zij elke horecaonderneming voorzien van een goed advies. Voor alle soorten keukens in de horeca, bedrijfsrestaurants of buitenkeukens ben je bij Van Gestel aan het juiste adres. Dus van koelkast tot en met compleet ingerichte maatwerkkeukens. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op de website van Van Gestel.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×